YOKOHAMA BLUEARTH-VAN RY55 205/65 R16C C 107T

Yokohama
631380
205/65 R16C 107T C
C2
C
B
AC
71

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

YOKOHAMA

Versenypályáról az utakra a YOKOHAMA-val, csúcsminőség japán technológiával!

A Japánban 1917-ben alapított YOKOHAMA Rubber Company Limited nagy tapasztalattal rendelkezik számos különböző iparágban, többek között a gumiabroncsok, a tengeri, űrhajózási és egyéb ipari termékek területén, és lenyűgöző, minden kontinenst lefedő globális értékesítési hálózattal büszkélkedhet.

A japán YOKOHAMA a világ 8. legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, amelynek célja, hogy kiváló minőségű termékeket állítson elő az emberek és a közösségek életminőségének javítása érdekében, arra használja a professzionális motorsportok világában szerzett hatalmas tudását, hogy a profi bajnokságok aszfalthősei által élvezett előnyöket a normál személygépkocsi-felhasználóknak is átadja - a pályától az útig.

A YOKOHAMA DNS-ében benne van a motorsport, és évtizedek óta jól ismert a motorsport-családon belül, hiszen az FIA Túraautó Világbajnokságnak, a Makaói Forma-3-as Nagydíjnak és számos más nemzetközi sorozatnak szállította a tekintélyes ADVAN gumiabroncsokat. A motorsport iránti elkötelezettsége hosszú időre nyúlik vissza, és a nagy teljesítményű ADVAN termékeken és a versenypályán rendszeresen kipróbált és tesztelt vezető technológián túlmenően széleskörű prémium személyautó- és teherabroncsok széles választékát kínálja minden felhasználási célra és minden prémium kategóriás gépjárműhöz.

Ennek bizonyítéka az a jelentős számú német prémium kategóriás autó is, amely a YOKOHAMA-t eredeti felszerelésként használja.

A motorsport abroncsok és a „normál” személygépkocsi abroncsok közötti különbség lényegében az a funkció, amelyet az abroncsoknak teljesíteniük kell. Egyrészt a motorsport nagy tapadást és tartósságot igényel, amelyet gondosan egyensúlyban kell tartani, hogy a magas szintű versenysportban megkövetelt extrém teljesítményeknél sikeresek legyenek. Másrészt a személygépkocsi abroncsoknak más szempontokat is biztosítaniuk kell, mint például a kényelem, az alacsonyabb zajszint, a hatékony energiatakarékosság és a tartósság. Ezen alapvető szempontok alatt a technikai és technológiai áttörések mély világa húzódik meg, amelyeken a YOKOHAMA szorgalmasan, nap mint nap dolgozik a világszerte található K+F és tesztvezetési központjaiban, többek között a Nürburgringen és a messzi északi Svédországban. A YOKOHAMA összes terméke számára a magas színvonalú technológiai fejlesztések iránti vágy, valamint a pályán és azon kívül szerzett tapasztalatok továbbra is megkülönböztetik a YOKOHAMA márkát.

A YOKOHAMA rendszeres résztvevője a világ legfontosabb autókiállításainak, és gyakran mutatja be legújabb termékeit az ilyen helyszíneken, ahol kiemeli a folyamatosan fejlesztett új technológiákat, valamint az üzemanyag-hatékonyság és a környezetbarát gumiabroncsok - a BluEarth termékcsalád - innovációit. Az utóbbi időben a YOKOHAMA a modern klasszikus gumiabroncsok kínálatának visszatérésére is összpontosít, valamint a GEOLANDAR kínálatán keresztül növeli 4x4 és SUV speciális gumiabroncsok kínálatát. Emellett a vállalat megerősíti téli gumiabroncs - iceGUARD termékcsaládját is, hogy a kedvezőtlen időjárási körülmények között is biztonságos és magabiztos vezetést biztosítson.

A YOKOHAMA-t az évek során továbbra is számos iparági díjra jelölték a motorsport és az ultra nagy teljesítményű gumiabroncsok területén tett erőfeszítései és elért eredményei, valamint a környezetvédelmi gyakorlatok és az energiahatékonyság iránti folyamatos elkötelezettsége elismeréseként.

A YOKOHAMA márkanév egyet jelent a minőséggel Japánban, de mára már az egész világon is.

Ár:
48.690 Ft
38.339 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db