Audi - Hankook együttműködés

Banaker
Banaker Kft.

Az új Audi TT és TTS modelleket Hankook abroncsokkal szerelik gyárilag.

A harmadik generációs TT modellek gumiabroncs beszállítójánk a Hankookok választotta az Audi. A felsőkategriás Ventus S1 evo² gumiabroncsokkal jönnek ki a győri gyárból az Audi TT és TTS modellek. A Hankook rácalmási gyárából közvetlenűl érkeznek a gumiabroncsok az Audi győri gyárába. Az abroncsokat többek között az alacsony gördülési ellenállás, tartósság és a kiváló tapadás jellemzi.

A Hankook a következő három méretben fogja ellátni az Audi modelleket: 225/50R-17, 245/45R-17 és 245/35R-19 felszereltségtől függően.

 hétfő december 15, 2014
 

- Az új TT modellek a dinamikát, innovációt és kifinomult dizájnt testesítik meg amik összhangban vannak a Ventus S1 evo² kimagasló tulajdonságaival nyilatkozta a Hankook Tire európai igazgatója.


A Hankook Ventus S1 evo² abroncsok a rácalmási üzemben készülnek és úgy tervezték őket, hogy a megnövekedett igénybevételnek is maximálisan megfeleljenek. A DTM- ben is használt rendkívül nagy szakítószilárdságú, könnyű acélszál- szerkezetes anyag miatt az abroncs dinamikus vezetést tesz lehetővé, akár nagyfokú igénybevételt mellet is.

Jelenleg közel ötven mérnök és technikus dolgozik az európai autógyártóknak szánt tesztabrocsok abroncstechnológiák fejlesztésén a Hankook Hannoverben található Európai Technológia Központban(ETC). Itt fejlesztik és tesztelik az Audi részére szánt abroncsokat de a gyártás a rácalmási üzemben történik. Az ultramodern gyáregység speciálisan az európia piacra gyárt személygépkocsikra és kisterepjárókra abroncsokat.